CITAT (Pirum @ 28-04-2007, 15:54)

Att äta korv är effektivt användande av kött, för där är allehanda slamsor från djur nermalda, slamsor som annars skulle gått till spillo. Köttfärs är _något_ bättre, men inte alltid så mycket. Bäst köttfärs får man oftast om det mals i butik. Kortare hållbarhet får man också, menmen.
Angående färdigköttbullar så är Mamma Scans inte alls alls alls lika goda som de var förut, de har "förbättrat" receptet. Pöh. Enda färdigköttbullarna som går att äta är Konsum Värmlands, de är goda även kalla. Tidigare var Konsums Signum rätt ok också, innan de bytte fabrik. Djupfrysta köttbullar från diverse fabrikanter har jag tröttnat på, de har också tappat i kvalitet. Eller så har mina smaklökar blivit snobbigare.
Käkade lite ekologiskt godis för en stund sedan. Innehöll gelatin från kokta svinkadaver. Mums.
Låter mumsigt

Men tror inte att innehållet i köttbullar och korv skiljer sig så värst, utan det är kryddningen som gör att det det smakar mer eller mindre bra