CITAT (Bee @ 16-05-2007, 22:20)

Den här frågan/tråden har jag funderat över ett tag. VIsst har jag haft rosmarin i kruka utomhus - dom har samtliga dött - men hallå, man har väl rosmarin för att äta upp?? Dom plantor jag köper överlever inte min ugn länge, kvist efter kvist åker in i ugnen bland klyftad potatis och olivolja och så var dom inte mer! Jag håller dom inte vid liv annat än för att "äta upp" dom, dvs ha dom till matlagning (helst i ugnen - det doftar ljuvligt)
Joo, fast om man sköter den så blir den ju större o då kan man både ta av den för att äta och ha den kvar, så man får mer o mer... Jag brukar klippa av kvistar o så växer det ut nya, dessutom förgrenar den sig där man klippt så den blir buskigare. Jag beklagade mig för min mor att min rosmarin inte hade klarat vintern, men hon sa att hon har då aldrig lyckats övervintra rosmarin... Så det är kanske inte så konstigt! Dock dog även min dragon o det ska den väl inte göra, men det är en annan tråd...
Liten trädgård i nordöstra Göteborg, zon 2.
Kika gärna in på min blogg! www.timjanoakleja.wordpress.com