Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Rådjur, hur gör man...
          skogstroll
          Inlägg 20-10-2007, 12:42
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 8 486
          Medlem sedan:
          19-03-2007
          Medlem nr: 9 409



          jag fick en stek rådjur på jobbet i veckan (skjutet för nån vecka sen) och undrar om nån vet hur länge och hur man förvarar det? den är ju rätt stor... jag har noll koll blush.gif


          --------------------
          Zon 1
          Simrishamn
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          netaave
          Inlägg 31-10-2007, 19:17
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 8 016
          Medlem sedan:
          12-04-2004
          Medlem nr: 3 244



          Fick lära mig av gårdsslaktaren att ju längre du har den framme innan du fryser den desto mörare kött får du.
          Upp till en vecka kan man ha den i kylen innan man fryser den. Gäller allt färskt kött.


          --------------------


           
          Citera
          KURT
          Inlägg 01-11-2007, 07:01
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          CITAT (netaave @ 31-10-2007, 20:17) *
          Fick lära mig av gårdsslaktaren att ju längre du har den framme innan du fryser den desto mörare kött får du.
          Upp till en vecka kan man ha den i kylen innan man fryser den. Gäller allt färskt kött.


          Förhoppningsvis skall man ha låtit vilt hänga INNAN man styckat det.
           
          Citera
          netaave
          Inlägg 01-11-2007, 11:09
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 8 016
          Medlem sedan:
          12-04-2004
          Medlem nr: 3 244



          CITAT (KURT @ 01-11-2007, 07:01) *
          Förhoppningsvis skall man ha låtit vilt hänga INNAN man styckat det.


          Javisst men det utesluter väl inte det här? Mörning sker inte enbart genom hängning fick jag lära mig.


          --------------------


           
          Citera
          KURT
          Inlägg 01-11-2007, 12:23
          Länk hit: #5


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          CITAT (netaave @ 01-11-2007, 12:09) *
          Javisst men det utesluter väl inte det här? Mörning sker inte enbart genom hängning fick jag lära mig.


          Så fort man börjar stycka köttet så kommer det in bakterier på ytorna, och dessa kommer att börja växa. Och det gör de även i kylen.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 02-09-2025, 04:05
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon