Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Mat i järngryta
          Hans i Värmland
          Inlägg 15-11-2007, 17:13
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 112
          Medlem sedan:
          01-11-2007
          Medlem nr: 13 053



          Varför använder inte folk sina järngrytor mera.
          Det är så enkelt att lägga segt kött i grytan,salta och krydda, eventuellt grönsaker och sedan ta en promenad eller annat och maten är klar. JJu lägre värme -ju längre inne. Jag brukar mest ha 150 grader och 4 timmar men det kan variera med spis. Pröva.
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          KURT
          Inlägg 15-11-2007, 17:25
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          Läs gärna journalisten Jens Linders nya bok "Långkok", förutom att tillaga mat på spisen, å hyllar han tillagning i ugn under 125 grader. Vid lägre temperatur har man också längre intervall på sig att avbryta tillagningen när maten är klar, och man minskar risken att t ex få en torr stek.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 03-09-2025, 10:37
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon