Vi handlar sen en tid mest i en gårdsbutik där det finns ett eget slakteri på gården.
Djuren föds, lever och dör på samma gård. Jättebra har vi tyckt tills nu.
En granskning där visade att man funnit avföringsrester på djuren i slakteriet.
Sen det här programmet igår.
VAR farao ska man köpa sitt kött????
Färskmalt över disk skulle jag ALDRIG köpa, där har du ju inga som helst garantier.
Köttfärs har jag för det mesta malt själv av grytbitar m.m. och kommer definitivt att göra så än mer nu.
Mailade på kul vår Hemköpsbutik, och föreståndaren där hävdar att dom aldrig maler mer än ca 10 kg färs åt gången och sen "maler på" vid behov. Har själv iofs stått och väntat på färs, irreterad ibland för att det inte funnits tillräckligt.
Men av vad maler dom undrar man ju nu.
Kött är ett av våra viktigaste och nyttigaste livsmedel, (och godaste) men detta till trots blir det nog mycket fisk ett tag nu