Kaffedrickare som jag är så dricker jag väldigt gärna te också

Och allra helst utan smaktillsatser men det finns förstås undantag.
Anic, om du kan ta dig till Kopparmärra så kan du ta dig till Korsgatan. Indiska te- och kaffemagasinet gör en egen variant som heter Bavaria. Den har jag druckit i flera år och den smakar vanilj och kanel. Passar finfint med mjölk. Påminner om kryddig chai. Rekommenderas varmt!
Annars är jag väldigt svag för indiska teer, dom är lite "lättare" i smaken än de kinesiska tycker jag. En av favoriterna just nu är Assam Danang. Passar också bra med mjölk i.
I vintras var jag på studiebesök hos Kahls Kaffe. Dom importerar och säljer också te. Mannen där berättade att de smaksatta teerna är smaksatta syntetiskt. Alla grejer som ligger i är för "pynt". Det enda man inte kan göra syntetiskt är kanel, så bitar av sånt i tet är äkta och ditlagda för smaken. Grunden för smaksatt te är kinesiskt svart te fick vi veta.