Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Rabarber
          Majjijann
          Inlägg 16-05-2008, 11:05
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 118
          Medlem sedan:
          16-05-2008
          Medlem nr: 16 114



          Vad gör ni med alla rabarber?

          De bara växer och växer och jag vet itne vad jag ska göra av dem. Har testat saft, men när det finns vinbärssaft är det den som går åt och rabarbersaften blir stående. Har också gjort marmelad med ingefära, otroligt gott ibland men jag gör slut på kanske en burk per år.

          Känner inte människor som är så förtjusta i rabarber så jag kan ge bort heller.

          Kom igen, ge mig lite matnyttiga tips. Kommer ju rulla fram om jag gör paj av alltihop.
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Grå
          Inlägg 16-06-2008, 18:12
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 2 648
          Medlem sedan:
          14-07-2007
          Medlem nr: 11 526



          CITAT (Rihane @ 16-05-2008, 20:15) *
          Rabarberpaj ! smiley_small_hug.gif


          Är det någon här som har receptet på rabarbejpajen md kokos som fanns med i någon hemtidining för ett tag sedan?

          Själv gillar jag det omgjorda receptet på Margits vinbärskaka, med rabarbersylt i:

          Koka ihop: 1-2 dl skurna rabarber och 2-3 msk socker (smaka av och häll i mer om det blir för surt)

          Vispa ihop: 3 ägg och 2 dl socker fluffigt. Rör i 1 dl flytande margarin och 2 dl vetemjöl.

          Häll upp smeten i en smord och bröad form med löstagbara kanter och klicka i rabarbersylten.

          Grädda på nedersta falsen i 200 grader i 20-30 minuter eller tills kakan känns torr. Den ska inte bli hög, snarare lite kompakt - äggen gör den porös nog.

          Bifogad fil  Rabarberkaka.JPG ( 42.74k ) Antal nedladdningar: 52
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 30-07-2025, 15:19
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon