CITAT (Rihane @ 16-05-2008, 20:15)

Rabarberpaj !

Är det någon här som har receptet på rabarbejpajen md kokos som fanns med i någon hemtidining för ett tag sedan?
Själv gillar jag det omgjorda receptet på Margits vinbärskaka, med rabarbersylt i:
Koka ihop: 1-2 dl skurna rabarber och 2-3 msk socker (smaka av och häll i mer om det blir för surt)
Vispa ihop: 3 ägg och 2 dl socker fluffigt. Rör i 1 dl flytande margarin och 2 dl vetemjöl.
Häll upp smeten i en smord och bröad form med löstagbara kanter och klicka i rabarbersylten.
Grädda på nedersta falsen i 200 grader i 20-30 minuter eller tills kakan känns torr. Den ska inte bli hög, snarare lite kompakt - äggen gör den porös nog.
Rabarberkaka.JPG ( 42.74k )
Antal nedladdningar: 52