CITAT (Thomas Wahlqvist @ 21-10-2008, 10:07)

Ät hemlagad mat lagad av rena råvaror, storkok på lediga dagar.
I ärlighetens namn, det är inte så svårt att göra 3 st köttfärslimpor när ugnen ändå är på.
Förövrigt har många av dagens ugnar fläkt, så det går utmärkt att köra 2 stora kålpuddingar i samma ugn.
Sen tycker ju jag att det är både komiskt och tragiskt med alla nya exklusiva kök hemma hos folk, kök där man äter färdigmat från Matans frysdisk.
Kanske skulle man sparat in en del i renoveringen och istället köpt färsk fisk och kött.
För hur lång tid tar det att tillaga en god fiskbit? 3-4 minuter.
Håller med till 200% där.
Fram för mera rena råvaror och strunta i alla lightprodukter.
Det gäller bara att ta mindre av rent smör och grädde tex.
Saknar dom gamla hederliga charkuterierna som fanns förr, där man såg vad man fick.
(Räknar inte saluhallen dit dom är på tok för dyra)
Letar febrilt efter en gårdsbutik i närheten