Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Småprat, Att spara nyttiga antioxidanter, hur?
          sven1122
          Inlägg 10-02-2009, 19:39
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 66
          Medlem sedan:
          29-11-2004
          Medlem nr: 4 766




          Om det går , försöker jag äta växter rå, utan att koka dem.


          Kunde inte hitta information om

          termostabila eller termolabila antioxidanter.


          Vilka värdefulla näringsämne utom vitamin C kan man förlora vid kokning ?


          Kan ni tipsa värt att läsa ?



          Tacksam för ett svar,

          Sven
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          ängsvädd
          Inlägg 11-02-2009, 22:30
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 3 562
          Medlem sedan:
          20-06-2007
          Medlem nr: 11 124



          Googla på levande föda eller raw food. Maten upphettas bara till en viss temperatur för att inte vitaminer m m ska förstöras. B-vitamin är känsligt för upphettning har jag för mig.

          Eller googla på värmekänsliga vitaminer, värmekänsliga antioccidanter mm

          Redigerat av MimmiH: 11-02-2009, 22:31


          --------------------
          MVH Mimmi
          zon 2-3
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 27-06-2025, 00:12
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon