Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Basilika, Hur bevarar man?
          TantGredelin
          Inlägg 23-07-2006, 23:18
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 275
          Medlem sedan:
          23-07-2006
          Medlem nr: 8 249



          Jag har rödbladig, helig och vanlig basilika i tre stora välfyllda krukor. Växer så det knakar i den här värmen. Men ska man torka eller frysa eller något annat för att bevara aromen? Har lösfryst tidigare år, men tycker att den blir sladdrig och liksom dör när man tar fram för att använda den. Hur gör ni? Man kanske ska bevara den som pesto?. Eller lägga in den i en neutral rapsolja? Vem vet?


          --------------------
          "Jag är en fri människa och en fri människa gräver hur djupt hon vill"(Torgny Lindgren)
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 05-08-2025, 11:59
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon