Vet inte hur många gånger jag har gjort denna eller varianter på det. Supergott är det och bra för man kan fixa dagen innan (eller flera dagar, så klart!) och ta fram 30 min före servering. Kanske något till midsommar?
Lägg plastfolie i en kakform (spring-) och bottna med ett lager maränger som trycks till lite alt en marängbotten. Sprid ut en burk Kesella Jordgubb eller Hallon. Ett lager till med maräng. Vispa Vaniljvisp fluffigt och bred ut. Täck ordentligt med plast (plastpåse) och ställ i frysen.
Vill man kan man skiva jordgubbar och strö över vid servering. Jag har även hällt på färgglatt strössel över innan jag ställde det i frysen. Ibland har jag endast tagit ett varv maräng och endast vaniljvispen.
Tror det är ett Arla-recept från början. Rekommenderas, i alla fall!
--------------------
* ~~~ * Besök gärna min blogg bladsomblad.blogspot.com * ~~~ *
|