Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Frysa citronklyftor - hur blir de när de tinar?
          Peztis
          Inlägg 23-09-2012, 18:23
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 8 521
          Medlem sedan:
          18-01-2009
          Medlem nr: 20 608



          Klämde precis ned lite citron i mitt vattenglas, tycker att det är så gott med citron i.

          Såg att jag hade några citroner som fortfarande är fina i skålen men ibland går det fort utför och så står man där utan citron när man vill ha eller behöver det.

          Tänkte att man kanske skulle kunna skrubba rent skalet, skära citronen i klyftor och sedan styckefrysa dem. Vid behov kan man då bara ta fram en klyfta och ploppa ned i glaset. Då blir det en isbit och citronklyfta i ett, liksom!

          När citronen då tinar, hur blir den då i konsistensen? Tänker på jordgubbar brukar man ju frysa in och ha ned i drinkar, de blir ju som mos när de tinar. Men det känns inte som att citron skulle bli riktigt lika dant, kanske lite sladdrig bara...?


          --------------------


          * ~~~ * Besök gärna min blogg bladsomblad.blogspot.com * ~~~ *
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 24-07-2025, 20:45
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon