Jag tror jag ska göra det här som jag hittade i dagens blad.
Inbakad kycklingfilé för 4
4 kycklingfiléer 4 frysta smördegsplattor 150 gr blå castello 1 ägg 4 tomater 1 gul lök 2 msk olivolja 2 msk balsamvinäger 1 kvist färsk basilika
Sätt ugnen på 200 gr Tina och kavla ut smördegsplattorna tunt. Bryn kycklingfiléerna tills de fått fin färg runt om. Lägg dem på varsin smördegsplatta tillsammans med en tjock skiva blå castello. Vik ihop paketen och pensla dem med uppvispat ägg och grädda i 20 min.
Skiva tomater och lök tunt, varva på ett fat och ringla över olja och vinäger, garnera med basilikan. Servera t.ex. med Hasselbackspotatis (den kan man även göra på kokt kall potatis om äter med lågt GI). Lägg potatisen i en träslev och skiva tunt, men inte riktigt igenom. Pensla med smält smör på den skivade sidan och strö över skorpmjöl kryddat med salt & peppar. Grädda i 225 gr tills de får fin färg.
--------------------
|