Hej på er alla som brukar göra vegetariska biffar!
Vad har ni för recept? De som jag provat brukar bli en sörjig massa som är svårhanterbar, faller isär, bränns vid, och smakar alltsom oftast...sörja!
Sörjer detta gör jag eftersom jag alltsomoftast har vegetarianer vid bordet , och biffar är smart att laga till och ha på lut i frysen.
TIll julen gör jag alltid Aubergineköttbullar, jättegoda men en prövning för tålamodet. Detta delar jag gärna med mig av, men tar tacksamt emot goda lättlagade recept som är väl beprövade!
hm, nu har SR tagit bort receptet......jag får skriva av det och lägga in det lite senare......

Nu är det senare

Och jag hittade det på SR dessutom fast med lite annat tillbehör. Jag brukar ta vanlig lagrad ost, och inte ta ansjovisspad heller.
Karins aubergineköttbullar
”Saliga äro de som inte väntar sig något alls av livet, ty de skola icke bli besvikna.”
citat från "farmor Levengood"