Hej!
Jag har i år fått en rejäl skörd av mina chilifrukter. I söndags la jag en hel del i 2 burkar med olivolja för att få olja med litet sting i. Hade tänkt att ha dem i blöt så där fram till lördagen, det skulle i så fall innebära att de låg i oljan i en vecka. Tyckte att jag läst att det skulle vara så nånstans.
Nu igår, när chilifrukterna legat i oljan i 4 dagar så bubblar det liksom i oljan. Hjälp, vad är det som håller på att hända. Kan det jäsa på något vis? Tycker inte att det skulle kunna göra det så därför ställer jag min fråga här om det är någon som vet vad jag ska göra. Ska jag ta opp chilin, eller kan jag ha dem kvar i oljan några dagar till. Nån som vet nåt? Vore jätteglad om någon ville höra av sig som har grejat med chilin så här. Jag har småsmakat på oljan och den är det sting i, i alla fall. Alltid nåt.
|