Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Marinerad Taggsvamp
          Mollis
          Inlägg 09-10-2008, 05:42
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2 425
          Medlem sedan:
          12-06-2007
          Medlem nr: 10 996



          400 g blek taggsvamp

          Marinad:
          2 dl vitt vin
          2 msk vit vinäger
          1 dl olivolja
          1 skalad vitlöksklyfta
          1 lagerblad
          15 svartpepparkorn
          1/2 tsk salt

          Till servering:
          Fint hackad färsk Dragon eller Persilja

          Ansa svampen och skrapa bort taggarna. Skölj svampen och skär i bitar. Sjud den i rikligt med vatten ca 10 min. Skumma väl. Sila bort spadet.

          Blanda vin, vinäger, olja, vitlök, lagerblad, salt och peppar i en kastrull och lägg i den förkokta svampen. Låt den sjuda 5 min. och häll den på burkar. Låt stå i kylen minst ett dygn innan förtäring. Klipp över kryddgrönt vid serveringen.
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          Mollis   Marinerad Taggsvamp   09-10-2008, 05:42


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 01-08-2025, 02:15
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon