Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Supertips hur man bäst grillar majs
          josohl
          Inlägg 27-08-2009, 06:25
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 516
          Medlem sedan:
          21-08-2004
          Medlem nr: 4 341



          Lärde mig detta i Kanada: köp färsk majs med blasten kvar och lägg på grillen som de är (dvs med blasten kvar). Om det är jättemånga lager blast kan man ta av några. Ta ev. också av "tofsen" som sticker ut längst fram (den brinner så bra...)
          Majsen blir perfekt, ångkokt och inte bränd. När den är klar drar man ner blasten över änden och om det är en liten skjälk kvar på kolven kan man t.o.m. hålla den som en klubba. Bre på smör och salt och peppar. Mums.

          Redigerat av josohl: 27-08-2009, 07:24
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 26-07-2025, 15:14
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon