Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Levande MAT, Nästan allt nyttigt dör vid 46,4 grader
          legion6
          Inlägg 09-12-2009, 01:24
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 55
          Medlem sedan:
          15-07-2009
          Medlem nr: 24 830



          Vad skulle det innebära om alla gick över till levande mat?
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          legion6   Levande MAT   09-12-2009, 01:24
          *Stintan*   Man skulle antagligen få bra kondition :innocent:   09-12-2009, 01:35
          legion6   Man skulle antagligen få bra kondition :innocent: ...   09-12-2009, 01:41
          Nauti   Nu innebär det ju inte att alla nyttigheter förstö...   09-12-2009, 06:19
          Gossen Ruda   Äta myror? Visst, kittlar dödsskönt i kistan. :lo...   09-12-2009, 08:03
          ängsvädd   En himla massa energi skulle sparas i och med att ...   09-12-2009, 11:24
          Nauti   Fast frågan är hur man då skulle sköta desinfektio...   09-12-2009, 11:32
          KRT   Vad skulle det innebära om alla gick över till lev...   09-12-2009, 11:34
          Nauti   Hur menar du? Att man ska låta bli att tillaga mat...   09-12-2009, 11:41
          ängsvädd   Det finns ju människor som lever på rå mat - det f...   09-12-2009, 11:38
          KRT   Det finns ju människor som lever på rå mat - det f...   09-12-2009, 11:47
          Nauti   Det är faktiskt en mycket intressant grund-frågest...   09-12-2009, 11:56
          ängsvädd   Jag läste i min gymnasiebiologibok att vi får i os...   09-12-2009, 11:59
          Nauti   Jag läste i min gymnasiebiologibok att vi får i os...   09-12-2009, 13:32
          *Stintan*   Nej bönor ska man inte äta råa och dessutom smakar...   09-12-2009, 12:23
          Tobb   Men när man äter raw food, ingår det cerealier i k...   09-12-2009, 12:47
          ängsvädd   Du menar flingor? Ingen aning. Jag äter det iaf: c...   09-12-2009, 12:49
          Tobb   Alla sorters spannmålsprodukter tänkte jag på :) ...   09-12-2009, 12:53
          ängsvädd   Haricots verts = gröna bönor går bra att äta råa e...   09-12-2009, 12:54
          Nauti   Haricots verts = gröna bönor går bra att äta råa e...   09-12-2009, 13:40
          *Stintan*   Jag gjorde hummus på gröna ärtor förra veckan, det...   09-12-2009, 14:02
          Nauti   Ja var dom får tag på alla dom solbelysta kantarel...   09-12-2009, 14:27
          Tobb   Att solbelysa groddarna eller algerna kan ju bli e...   09-12-2009, 16:37
          ängsvädd   Tack för info. Även gröna bönor, s k haricots vert...   09-12-2009, 13:43
          Anki på Öland   Tycker dessutom det låter ganska äckligt...... då ...   09-12-2009, 14:17
          ängsvädd   Jag läste något intressant, vissa växter kan bilda...   09-12-2009, 15:00
          Nauti   Jag läste något intressant, vissa växter kan bilda...   09-12-2009, 18:34
          *Stintan*   Kall mat? Varför skulle den behöva vara kall? Bruk...   09-12-2009, 19:28
          Rose   Endast äta kall mat? Nej tack.   09-12-2009, 15:28
          *Stintan*   Endast äta kall mat? Nej tack. Nej då fick man no...   09-12-2009, 16:05
          KURT   Endast äta kall mat? Nej tack. Nej du har nog mi...   09-12-2009, 16:14
          Tobb   Nej du har nog missförstått detta, rubriken säger ...   09-12-2009, 16:47
          Rose   Nej du har nog missförstått detta, rubriken säger ...   09-12-2009, 19:25
          Gossen Ruda   För en sann övertygad eller fanatiker är allt möjl...   09-12-2009, 16:08
          ängsvädd   Jag tror de som äter levande föda värmer upp maten...   09-12-2009, 16:20
          ängsvädd   Om man ställer groddarna ljust efter några dagar s...   09-12-2009, 18:40
          Nauti   Om man ställer groddarna ljust efter några dagar s...   09-12-2009, 18:57
          flaxss   jag skulle nog tröttna på att enbart äta rå mat. o...   09-12-2009, 18:57
          Nauti   jag skulle nog tröttna på att enbart äta rå mat. o...   09-12-2009, 19:07
          flaxss   Att du mår bra redan innebär väl inte att du inte ...   09-12-2009, 20:16
          Ralf   Levande mat, det måste väl ändå vara kor o grisar?...   09-12-2009, 19:12
          Nauti   Levande mat, det måste väl ändå vara kor o grisar?...   09-12-2009, 19:39
          *Stintan*   HÖHÖ, ja så måste det vara. Växter lever ju inte. ...   09-12-2009, 20:10
          ängsvädd   ------ Varför kallas det levande föda när det är r...   09-12-2009, 20:13
          flaxss   Men är inte 40°C ganska varmt? det beror nog på p...   09-12-2009, 20:19
          ängsvädd   Som jag fattar det så ska man inte värma maten mer...   09-12-2009, 19:29
          *Stintan*   Konstigt att det går bra att leva på vanlig blandk...   09-12-2009, 19:32
          Rose   Konstigt att det går bra att leva på vanlig blandk...   09-12-2009, 19:33
          ängsvädd   RE: Levande MAT   09-12-2009, 19:33
          ängsvädd   Varma drycker som kaffe och te har jag inte skippa...   09-12-2009, 20:07
          Gossen Ruda   Egentligen borde en riktig näringsexpert kolla ige...   09-12-2009, 20:10
          Nauti   Egentligen borde en riktig näringsexpert kolla ige...   10-12-2009, 08:55
          Ralf   I de flesta affärer finns det en avdelning med fru...   10-12-2009, 09:08
          Anki på Öland   Mat som kommer hit med flygplan.... knappast närpr...   10-12-2009, 16:18
          Nauti   Precis, just vad jag menade, den ynka biten som är...   10-12-2009, 16:25
          Aqvakul   begreppsförvirringen är betydande... http://eanie...   09-12-2009, 20:17
          *Stintan*   Fast uppenbarligen får vi i oss tillräckligt med n...   09-12-2009, 20:18
          Gossen Ruda   "- I råvarorna finns levande enzymer som har ...   09-12-2009, 20:22
          ängsvädd   Men du kanske känner till att det finns en massa o...   09-12-2009, 20:24
          ängsvädd   Ett exempel på ett enzym som förstörs vid upphettn...   09-12-2009, 20:30
          Jan Lindgren   Hej! Snälla, lite vetenskap ibland! Lavar ...   09-12-2009, 21:00
          ängsvädd   Men alltså, vi tar inte upp enzymerna från växtern...   09-12-2009, 21:06
          Gossen Ruda   Snälla Ängsvädd, kroppen tillverkar för det allra ...   09-12-2009, 21:41
          Anki på Öland   Kan se för mig hur hela Stockholms befolkning drar...   09-12-2009, 21:48
          Rose   Det går att göra affärsidé av det mesta. Allting g...   09-12-2009, 21:52
          ängsvädd   Enzymerna i rå mat hjälper till med matsmältning o...   09-12-2009, 21:54
          Gossen Ruda   Enzymerna i rå mat hjälper till med matsmältning o...   09-12-2009, 22:11
          Biggan_   Tro inte, skaffa dig kunskap och det gör man inte ...   09-12-2009, 23:35
          Gossen Ruda   Precis! Enligt den här länken skaffar man sej ...   10-12-2009, 07:54
          pejori   Kan se framför mej hur alla talg och solrosbollar ...   09-12-2009, 21:54
          Hej igen   Hela mänskligheten skulle varit död för länge seda...   09-12-2009, 22:02
          ängsvädd   Det är iaf ingen i den här tråden som har sagt någ...   09-12-2009, 22:07
          ängsvädd   Ska kolla upp detta närmare. Återkommer om 100 år....   09-12-2009, 22:32
          Markus_H   Ska kolla upp detta närmare. Återkommer om 100 år....   09-12-2009, 22:40
          Tobb   Som jag fattar det så ska man inte värma maten mer...   09-12-2009, 22:55
          ängsvädd   Dock så lever inte enzymer. Men visst sjunker inne...   10-12-2009, 10:43
          Gossen Ruda   Kalla det vad du vill, men när de inte upphettas k...   10-12-2009, 10:57
          Nauti   Anledningen till att våra matsmältningsenzymer int...   10-12-2009, 11:01
          Gossen Ruda   Är det omöjligt att en liknande funktion finns inu...   10-12-2009, 11:06
          Nauti   Det finns knappast någon anledning till att exempe...   10-12-2009, 11:10
          Markus_H   Du tänker på lykopen i tomater. Lykopen aktiveras ...   09-12-2009, 22:58
          Tobb   ...därför äter jag brosk... :sweatingbullets:   09-12-2009, 23:37
          Biggan_   ...därför äter jag brosk... :sweatingbullets: Då ...   09-12-2009, 23:45
          Tobb   Då är du lik Anna Anka! :giggle: SKulle kansk...   10-12-2009, 12:11
          legion6   Det kan inte ligga många hjärnceller mellan tungan...   10-12-2009, 01:58
          Elisabeth-Västkustkolonisten   Tex om jag påstår att ca;4 miljoner tyskar dricker...   10-12-2009, 09:26
          Jan Lindgren   Hej! Vår art har alltid haft tillgång till eld...   10-12-2009, 09:14
          Gossen Ruda   Nauti, fattar du inte det orimliga i hela grejen? ...   10-12-2009, 09:49
          Gossen Ruda   Visst finns det många olika processer i en morot, ...   10-12-2009, 11:18
          Nauti   Visst finns det många olika processer i en morot, ...   10-12-2009, 11:26
          flaxss   Ja, visst finns det fördelar med uppvärmning men o...   10-12-2009, 11:58
          *Stintan*   Ja, visst finns det fördelar med uppvärmning men o...   10-12-2009, 12:52
          Nauti   Jamen är det inte det de allra flesta av oss redan...   10-12-2009, 13:25
          Gossen Ruda   Jag äter givetvis också "levande" mat, ä...   10-12-2009, 12:06
          *Stintan*   Tja nu har jag aldrig varit någon särskilt stor re...   10-12-2009, 13:55
          Markus_H   Jag läste lite om enzymet amylas som vi har i munh...   10-12-2009, 17:06
          Gossen Ruda   Råbiff med ett rått ägg, kan det räknas till levan...   10-12-2009, 17:07
          legion6   Förr när jag brände eller kokade bitar utav gris e...   15-12-2009, 01:47
          Gossen Ruda   Förr när jag brände eller kokade bitar utav gris e...   15-12-2009, 07:45
          *Stintan*   Nej, det var ganska lågt. :rotfl:   15-12-2009, 07:53
          2 sidor V   1 2 >


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 27-07-2025, 15:31
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon