CITAT (Sylvia @ 16-01-2004, 21:07)
Du skulle inte tagit GRÄDDEN utan själva filen... ta ett par tsk fil, rör den i botten på en skål, häll på handljummet helmjölk (Gammaldags mjölk) och låt stå över natten. På morgonen in i kylen, kan ätas med t.ex. socker och ingefärä när den är kall.
men den som gav tipset sa att man skulle ta översta lagret grädde...
så gjorde jag men så klart följde det med ca. 1 tsk av filen.. felet jag (som vanligt) gjorde....var att jag inte rörde om i skålen, det gjorde jag först idag på em.
Nu får jag tåla mig till imorron bitti

Är filen OK... ja då sparar jag en massa pengar på "nyinköp"

Varje liten "bunke" kostar 7.90Kr.
Gammaldags mjölk säljs inte längre häruppe, Tyvärr!... jag tog vanlig treprocentig direkt ur kylen och än så länge ser det ut att funka