CITAT (Åsa, mälardalen zon 2 @ 21-07-2010, 19:05)

Och denna snabba squashrätt åt jag idag gjord på lite för förväxt squash.
Hyvla squashen på längden med en osthyvel (inte märgen där kärnorna finns), så man får en hög med squashtagliatelle. Förväll någon minut i kokande saltat vatten, klicka på god hemgjord pesto och servera med en bit stekt lax.
Wow, låter snuskigt gott Åsa och säkert inte mycket mer tidskrävande än ts "recept" som förövrigt var riktigt hemskt, inte ska man förstöra fin squash med HALVFABRIKAT

.
Ska man nu ge sig på något åt det hållet rekommenderar jag hackad vitlök, riven
parmesan från bit (alltså inte plasten de säljer färdig i mjölform på burk) och ett par skvättar olivolja på tunna (avvattnade tjockare om så önskas) mjölade squashskivor, ett par minuter på grillen eller i panna. Vrid ett par varv av din favoritpeppar över och korrigera sälta om så behövs. Servera på en bädd av ruccola slungad i äppelcidervinäger, svartpeppar och olivolja.