CITAT (flaxss @ 27-08-2010, 17:26)

det jag menade var att dom två gröna är ''vanliga'' gröna kryddsalvior, dock finns det en del namnsorter av dessa som skiljer sig i smak, bladform, blomfärg. jag kan inte se skillnad på dina gröna, och det kan nog vara två olika ''gröna'' sorter av att dom smakar olika (om dom nu inte odlas på olika platser).
Då förstår jag!
Nej de står bredvid varandra nästan.
Tack Linus!
CITAT (Bassam @ 27-08-2010, 22:31)

Hej
Den ser ut så.
[attachment=54443:sage_white.jpg]
H:Bassam
Är detta vit savlia alltså?
Den ser väldigt vacker ut......ska nog skaffa en sån också till nästa år.
(risk att detta bara blir ett salvialand)
Kan man använda den som annan salvia i maten?
Eller är den stark i smaken?
CITAT (Mentha-Arvensis @ 28-08-2010, 08:44)

1 kan vara extrakta.
Om det är så smakar den mer.
Var i så fall försiktig med användningen eftersom det är en högre koncentration av oljor i den.
Vänta nu, det där var någonting jag inte visste......är det inte bra med för hög koncentrat av oljor eller är det bara det att det inte smakar så gott??