Full version: Sura vindruvor
ingerlewin
Hej! Har en himla massa blå vindruvor i trädgården. De är fortfarande ganska sura och jag tror inte vi kan äta upp alla innan de blir dåliga. Vad kan man göra av dem - förutom vin förstås....
Tack
Inglew
ingrids
I Italien fick jag prova vindruvsmarmelad - det var jättegott. Det bökiga är att du måste kärna ur druvorna om det inte är en kärnfri sort. Det går också att göra vindruvsgelé.
netaave
Skölj klasarna hela, doppa dom i socker eller florsocker, frys in.
Jättegott att plocka fram och äta som dom är. Man kan göra likadant med röda och vita vinbär
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon