Klint
Köpte jag ifjol (till skinkan) vill gärna köpa ekomat men det blev en besvikelse.Det var liksom kuligt och fastnade dåligt ja det va bara de´!
Lokan
Jag håller helt med! Det liknar inte ens ströbröd! thumbdown.gif
Gossen Ruda
Gick också på det en gång men slängde det mesta. Har just nu Finax.
Överbölingen
Själv har jag börjat med att mortla knäckebröd till fr a köttfärs. "Kölden lärde naken kärring spinna" och när det vanliga ströbrödet var slut på så vad gör man. Tager om man haver!!! Toppeneffekt och blev gott. Gav lite mustigare smak. Men passar nog inte till sockerkaka.
evelina
Icas ekologiska är bra.
mojan
Jag hade inget ströbröd när jag senast bakade sockerkaka så jag gjorde som Överbölingen. Det smakade utmärkt!
Meriona
Köpte en gång men aldrig mer, det var en märklig konstistens! sad.gif
Noak
Ofta använder jag mannagryn- till sockerkaksformen t.ex. Annars så händer det att jag gör som min mamma gjorde när jag var barn- mal torrt vitt bröd i mandelkvarnen.
ingrids
Gjorde smörgåskex som blev misslyckade och körde dem i mixern - att inte slänga dem kändes välidigt ekologiskt. Annars kör jag på ICAs ekologiska.
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon