smulan76
Hej.

Undrar om det är någon som har erfarenhet av att garnera grishuvud? Tyckte det kunde vara en trevlig tradition och ha kvar. Har skaffat ett och detta är rökt.

Funderar nu på hur man gör kristyren och om det är något man ska tänka på.
Sökte lite på nätet och hittade en variant men det skulle vara kul och höra andra sätt.

Kram på Er
/Smulan76
Anma
Ingen aning, men ett äpple i mun är väl givet?
smulan76
Det blir en klyfta. De glömde nämligen öppna trynet innan. Fast man kan ju lägga ett äpple framför med ett bett i hmm.. g.gif
Anma
Kan man inte få upp mun då?
smulan76
Nej. Käkarna låser sig troligen eller eller om det är senor som stelnar. i varjefall så går det inte.
ryss_борис
http://www.google.se/search?hl=sv&clie...q=&gs_rfai=

Kanske kan vara till hjälp..

Stackars gris, btw. sad.gif
ingrids
Lite grann på hur länge det ska stå framme, men en kock på ett hotell jag jobbade på använde kryddsmör i olika färger istället för kristyr.
evelina
Så här kanske med kristyr.

[attachment=56947:1412233_520_292.jpg]
Carl
Kan man äta grishuvud?
Whiskuchi
CITAT (ryss_бори @ 23-12-2010, 01:01) *
http://www.google.se/search?hl=sv&clie...q=&gs_rfai=

Kanske kan vara till hjälp..

Stackars gris, btw. sad.gif

Är det mer synd om grisen om man dekorerar dess huvud och har på bordet än om man bara äter upp dess rumpa?
andersen
CITAT (Carl @ 23-12-2010, 17:49) *
Kan man äta grishuvud?


Ja och kindköttet är jätte gott, öronen går dock bort men hundar uppskattar dom.

Glömde om du har ätit pressylta så har du nog ätit grishuvud, det ingår kött från grishuvud i pressylta.
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon