Jag ska baka en tårta till i morgon och vi i familjen har kommit på att vi gillar ambrosiakaka.
Funderar dock på om jag istället för en vanlig sockerkaksbotten ska göra en med choklad (kakao) i eller om det blir för mycket och för sött så man kanske bara ska gå halvvägs och göra en tigerkaka?
Jag menar, apelsin och choklad är ju hur mumsigt som helst tillsammans...
Vad tror ni? Tänkte göra den i kväll...
ingrids
16-02-2011, 17:16
Jag har gjort en tigerkaka där det gula smaksattes med kocnentrerad apelsinjuice och det svarta med kakao - hur gott som helst, så jag tror på tigervarianten.
Tack ingrids,
Jag orkade aldrig göra kakan igår och inte idag heller - skippade min födelsedagstårta. Känner ingen lust till det direkt efter en maginfluensa.
Men jag kanske har mer ork och lust till helgen!
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du
klicka här.