Full version: Chorizo
gyllenrosa
tongue.gif Är det någon som har provat chorizo i matlagningen, i så fall hur? Den innehåller ju chili och därför blev jag nyfiken. Det har ju kanske anknytning till vårt forum. Är den hemskt stark? confused.gif
Eva i Skåne
Hur stark den är beror lite på vilken tillverkare. Jag gillar inte jättestarkt, men vi har den ibland i korvrätter av stroganoff-typ och det blir gott. Vi grillar den också, men har då även ett mildare alternativ.
Garden bliss
Jag brukar ha den i omelett och pastagratäng. Bra smakgivare!
kebro
Använder den när jag gör kycklinggryta på filebitar. Slantar upp ett par choritzo och steker dom lite först sen ger de god smak i grytan.
malcolm
I skivor på hemlagad pizza.
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon