gyllenrosa
06-07-2011, 16:12

Är det någon som har provat chorizo i matlagningen, i så fall hur? Den innehåller ju chili och därför blev jag nyfiken. Det har ju kanske anknytning till vårt forum. Är den hemskt stark?
Eva i Skåne
06-07-2011, 20:24
Hur stark den är beror lite på vilken tillverkare. Jag gillar inte jättestarkt, men vi har den ibland i korvrätter av stroganoff-typ och det blir gott. Vi grillar den också, men har då även ett mildare alternativ.
Garden bliss
06-07-2011, 23:03
Jag brukar ha den i omelett och pastagratäng. Bra smakgivare!
Använder den när jag gör kycklinggryta på filebitar. Slantar upp ett par choritzo och steker dom lite först sen ger de god smak i grytan.
malcolm
23-08-2011, 07:02
I skivor på hemlagad pizza.
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du
klicka här.