spacepingo
06-08-2011, 12:59
Precis som rubriken så undrar jag om det går att baka småkakor nu och förvara i frysen för att servera om tre veckor.
Absolut!
spacepingo
06-08-2011, 14:27
Perfekt! Är det nån skillnad på vad man har i eller går allt att frysa?
ingrids
06-08-2011, 17:30
I stort sett allt går att frysa men kakor man strör socker över kan drabbas av att sockret blir fuktigt när man tinar upp om man inte väljer pärlsocker som är mer tåligt. Kakor med glasyr blir ofta bättre om man glaserar dem när man har tagit upp dem ur frysen. Likadant kakor man lägger ihop med kräm eller doppar i choklad.
spacepingo
06-08-2011, 18:05
Då klarar de nog sig, jag hade inte tänkt göra någon av det du beskriver.
Tack tack!
Åh, det är perfekt att förbereda med småkakor i frysen!!!
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du
klicka här.