spacepingo
Precis som rubriken så undrar jag om det går att baka småkakor nu och förvara i frysen för att servera om tre veckor.
Betty
Absolut! 000.gif
spacepingo
Perfekt! Är det nån skillnad på vad man har i eller går allt att frysa?
ingrids
I stort sett allt går att frysa men kakor man strör socker över kan drabbas av att sockret blir fuktigt när man tinar upp om man inte väljer pärlsocker som är mer tåligt. Kakor med glasyr blir ofta bättre om man glaserar dem när man har tagit upp dem ur frysen. Likadant kakor man lägger ihop med kräm eller doppar i choklad.
spacepingo
Då klarar de nog sig, jag hade inte tänkt göra någon av det du beskriver.

Tack tack!
Peztis
Åh, det är perfekt att förbereda med småkakor i frysen!!!
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon