ystadhelen
18-09-2011, 17:45
Rejäl Squash Missade att skörda på en vecka och....
Imponerande!! Det blir något att "bita" i:-D
Hahahaha! Coolt!
sara i landet
18-09-2011, 19:36
Som jag förstått det kan man lagra förvuxen squash i rumstemperatur. Jag hittade en sån stor nu när jag drog upp en planta så jag tänkte prova att låta den ligga och se om den är ätbar i vinter!
Hur vet man att squashen är förvuxen?
Jag hade en stoor ... delade den, gröpte bort kärnorna, la den på en ugnsplåt, vilken fylldes med de två halvorna. La bacon och hackad lök i urgröpningen, riven ost över och sen in i ugnen. Trots storleken var den otroligt god.
Hur vet man att squashen är förvuxen?
Anja Danmark
25-09-2011, 06:48
Det er den hos mig, hvis den er mere end 20-25 cm lang - så bliver den til hønsefoder.
Jeg synes, at de bliver kedelige at spise, hvis de er større end det! Jeg foretrækker, at de er helt saftige og sprøde, for der er jo ikke meget smag i dem...
Det måste jag pröva. Hur hög temperatur och hur länge ?
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du
klicka här.