Full version: Rejäl Squash
ystadhelen

Rejäl Squash

Missade att skörda på en vecka och....
Iren
Imponerande!! Det blir något att "bita" i:-D
PMK
Hahahaha! Coolt! smile.gif
sara i landet
Som jag förstått det kan man lagra förvuxen squash i rumstemperatur. Jag hittade en sån stor nu när jag drog upp en planta så jag tänkte prova att låta den ligga och se om den är ätbar i vinter!
LottaK
Hur vet man att squashen är förvuxen?
Jag hade en stoor ... delade den, gröpte bort kärnorna, la den på en ugnsplåt, vilken fylldes med de två halvorna. La bacon och hackad lök i urgröpningen, riven ost över och sen in i ugnen. Trots storleken var den otroligt god.
Hur vet man att squashen är förvuxen?
Anja Danmark
Det er den hos mig, hvis den er mere end 20-25 cm lang - så bliver den til hønsefoder.

Jeg synes, at de bliver kedelige at spise, hvis de er større end det! Jeg foretrækker, at de er helt saftige og sprøde, for der er jo ikke meget smag i dem...

fvd
Det måste jag pröva. Hur hög temperatur och hur länge ?
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon