Sitter samma sits, och har nu skördat mina " larver" .
Jag slängde bara en lagom sats på stekpannan med smör och det blir riktigt intressant.
Sönerna var rätt tveksamma för utseendet, men smakade allihopa.
Maken och jag gillade dom skarpt, så vi hoppas på mer plantor nästa år!
Jag läste på någon sida att de, son jordärtstkockakan är omöjliga att skörda noga, så det blir alltid några
röttbitar kvar på marken och därav nya plantor.
Det rekommenderades dok. välja stora och fina " larver" och använda dom som utsäde så att det skulle
bli bäst resultat.
Så nu avväger vi här om vi vill njuta av dom rötter vi har eller plantera dom ner.
Mina står just nu i pallkragar, som jag tänker riva bort nästa vår och det var meningen att ha ett kållland där nästa år, men jag får kanske fundera om
Har ni någon susning om hur den klarar frost?
Hos oss har det varit precis vid nollan två gånger denna höst, men som sagt mina har varit i en upphöjd pallkrage.
Om den nu producerar knölar sent, vore det då en fördel att kunna skörda dom in i november...