Överbölingen
Tänker göra "Hyresgästens trattissoppa" till förrätt vid jägarmiddagen nästa lördag.
18 — 20 pers. Kan jag bara göra fem gånger större sats? Eller skall jag göra småskvättar?

Osso buco blir varmrätt.

Det mesta är lokal produktion.
Meriona
jag har både dubblat och fyrdybblat det receptet utan problem, det är bara att ta fram en rejäl gryta. biggrin.gif
Osso buco på älg?
Överbölingen
Älgkalv!
Meriona
Gott! smile.gif
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon