Tänkte fråga om någon här har en Amerikansk Grill o rök ? tex Greeen Egg eller den traditionela som ser ut som ett Look .Om så är fallet kunde vi byta lite erfarenheter av rökning grillning osv ge varandra tips och dela erfarenheter .
Mvh Motti
kompostkompis
09-04-2012, 20:33
Vi har byggt en "smoker" av två oljefat (använts till linolja tidigare) sammanbundna med rör, eldar alltså i den ena och har köttet i den andra. Har tillagat bringa, revben, kyckling, korv, fläskfilé, rådjur, älg i den - allt blir otroligt gott!
Okej !men då är vi ju på samma våglängd trots skillnaden av smoker -grill
Har du någet bra recept på lamstek då ?vi har grillat det mesta Rimat Fläsk Benfri fläsklägg och tjocka revben men vi har inte testat Lamstek än ,vi har även rökat Älg och Vildsvin .Ska testa att göra egen ölkorv framöver !