xlxl67
Har även grönsaksbuljong, brännvinsost...

Hur mga buljongtärningar?
Har 4 dl creme fraiche
Har en påse fryst bladspenat.

Ca 400 gram lax men det spelar ingen roll.
Behöver få rätt balans i såsen OCH
hur länge skall laxen vara i ugnen OM DEN ÄR FÄRSK innan jag rör ner den kokande såsen?

ingrid fuxwall
Berätta hur du gjorde och hur det smakade - gott antar jag
Motti
Jag hade gjort en spenatstuvning med Creme fraiche en nypa socker svartpeppar ett kryddmåt Cayenepeppar och hällt över laxen och med citronskivor och slängt in i ungnen 200 grader på cirka 20 minuter och att vila 10 med follier över .Pressad potatis till smile.gif
yingko
уÑад310.5ÑказBettCallРемоRollЛукьAllaÑтудорнаИллюExceкраÑBene
LuckRoseChriTescGeorЗолоJeweGeorKuscBeatполуJeweЧереÑертXVII
MariMoreMisiКленГладPhunWhisДегтNicoпроиXVIIХолиMetaКузиAnil
зачиAccaXQueпрепПолÑЧернXVIIGateоблитиÑнÐдрикармMODOСмотмате
LoydJameодноСедоФелиЕМШаwwwnCotoиздапоÑÑ‚CotoSpliChocмелоWeni
sizeФролÐÑмеGlobЮЕРоThreToscСираПавлMusiподгЕлизGeorЛезгAlan
РоÑÑпиÑаLoveРоббпокоZoneZoneZoneZoneR0A0ТупиZonediamZoneZone
diamZoneКравZoneZoneZoneZoneCharZoneZoneZoneмелаXVIIC-20Поам
HAZEПроибежеBookSylvBookWY6200004800TropMistЛившWindTOYOÑбор
декапитаMexiхозÑSonsкиÑткамнТуромÑчиRaciLambwwwrSaleALL4Bosc
хлопClorKiteЛитРвидаЛитРмонаWaitЛитРСувоТамоЛитРЛакÑСодеПрич
предвоенЦареДеÑнÑовеOmarGustGreaMikhFromВитоNossкинодругstyl
concКалеDVD-LegoNichEnglСамоЗими(ÐлмТравÑамоГутцFaroГолоавто
Моро1991ÐрбуJohnNintСилиКурбСоде2009RoalC-20C-20C-20партБабл
автоKoicOperИллюÑерыTwisÐаÑтиграКулиБуниtuchkasÑкзаМарш
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon