Full version: Gott till glöggen
Biggan_
Detta är jättegott till glöggen!
Receptet är tv-kocken Lisa Lemkes och finns på recept.nu
Lägg gärna in fler recept i tråden som passar till glögg.


Färska dadlar med gorgonzola och apelsinhonung
Den pigga apelsinhonungen kan förberedas och sedan värmas upp strax innan servering. /Lisa Lemke


FOTO: LISA LEMKE
Färdigt på: 10 min

Ingredienser

0.5 st apelsin, skal och saft
1 dl flytande honung
12 st dadlar, urkärnade
50 g gorgonzola eller annan mögelost
Monaxe
CITAT (Biggan_ @ 20-11-2013, 22:12) *
Detta är jättegott till glöggen!
Receptet är tv-kocken Lisa Lemkes och finns på recept.nu
Lägg gärna in fler recept i tråden som passar till glögg.
Färska dadlar med gorgonzola och apelsinhonung
Den pigga apelsinhonungen kan förberedas och sedan värmas upp strax innan servering. /Lisa Lemke


FOTO: LISA LEMKE
Färdigt på: 10 min

Ingredienser

0.5 st apelsin, skal och saft
1 dl flytande honung
12 st dadlar, urkärnade
50 g gorgonzola eller annan mögelost



Oj så gott det verkar, måste provas till första glöggstunden på advent!
zissi
Låter jättegott ! Färska...jag tänker på de som ligger i en pappförpackning med plast över, men de är väl torkade?
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon