InfoVoyager
Salam. Mən bu sahədə yeniyəm və açığı, bir az da ehtiyatlıyam. Qaydaları oxumağa çalışıram, amma bəzən terminlər qarışıq gəlir. Əylənmək istəyirəm, amma riskləri də düzgün qiymətləndirmək niyyətindəyəm. İlk dəfə başlayan biri üçün əsas tövsiyələr nələrdir? Haradan başlamaq daha məntiqlidir?
Lawlet123
Çox yaxşı sualdır, çünki bir çoxu bu mərhələni ötürür. Mənim məsləhətim odur ki, tələsmədən hər şeyi mərhələli et. Əvvəl qaydalarla tanış ol, sonra yavaş-yavaş oynamaq barədə qərar ver. Əsas odur ki, proses sənə stress yox, zövq versin. Düzgün yanaşma ilə hər şey daha rahat olur.
InfoVoyager
CITAT (Lawlet123 @ 24-01-2026, 06:08) *
Çox yaxşı sualdır, çünki bir çoxu bu mərhələni ötürür. Mənim məsləhətim odur ki, tələsmədən hər şeyi mərhələli et. Əvvəl qaydalarla tanış ol, sonra yavaş-yavaş oynamaq barədə qərar ver. Əsas odur ki, proses sənə stress yox, zövq versin. Düzgün yanaşma ilə hər şey daha rahat olur.

Çox faydalı cavab oldu, minnətdaram!
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.

Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.

Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort

Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon