Betty
Stekt tryffel i madeira till fyra pers.
(på franska: Truffes Sautées)

400 g tryffel
4 msk gåsflott
salt, peppar
1 glas madeira

Skiva tryfflarna, salta och peppra. Värm upp gåsflott i en gryta. Tillsätt den skivade tryffeln, låt det puttra på svag värme utan att brynas. Rör om försiktigt. Lägg upp tryffeln på ett varmt fat. Slå lite madeira i grytan, rör om och reducera. Häll såsen på tryfflarna. Servera varmt.
Hannele
Riktigt fint recept, när plånboken tom efter jul och nyår...
Engelsk brödbudding och annat kanske mer aktuellt??
Pengarna ska ju räcka till
frön!! laugh.gif
Sassa
Jamen Ludvig XIV skall väl ha nåt å äta han med?
laugh.gif
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon