evarina
22-07-2004, 12:28
Någon som vet?
/E
Nej det lilla "fnas" som finns där kokar sönder i grytan.
Har man tillgång till hallon eller körsbär så är det mycket gott att blanda i. De svartavinbären ger då också pektin till hallon en och körsbären som inte innehåller så mycket naturligt pektin.
evarina
22-07-2004, 13:01
ok, tack för hjälpen.
Tyvärr har jag inte tillgång till någon annan frukt/bär (har en liten balkongodling). Men jag kanske smiter iväg och köper, det lät mycket gott...
Jag snoppar dem för jag tycker att det är otrevligt att tugga på bosset! Det ser trevligare ut också i burken.
Mvh
Fenja
Kattgräs
22-07-2004, 17:47
Jag har just gjort sylt, snoppade dem inte utan tog bara bort eventuella "skaft". Bären kokades så länge att de flesta gick sönder.
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du
klicka här.