Eller det här kanske det var...?
Du behöver:
1 burk jordnötssmör (c:a 340 gr, gärna krokant)
1 dl strösocker
2 dl sirap
1 liter puffat ris
1 dl kokos
175 - 200 gr blockchoklad
1, Lägg bakplåtspapper i botten på en liten långpanna (c:a 20 x 25 cm)
2, Blanda i en kastrull jordnötssmör, socker och sirap. Låt det nästan koka upp på svag värme under omrörning (Det kan
lätt brännas vid) Tag av kastrullen.
3, Rör ner puffat ris och kokos. Blanda ordentligt
4, Bred ut smeten i långpannan
5, Smält blockchokladen och bred den över "kakan"
6, Låt svalna något och skär sedan "kakan" i bitar. Ät den sedan den svalnat helt.
Snickersarna går bra att frysa. Varning utfärdas dock, dessa är alldeles för goda en sats går fort åt!