Full version: Knäck
lisselbo
Är det någon som vet om man kan använda mellangrädde istället för vispgrädde när man kokar knäck

mvh Marie
netaave
Eftersom den japanska knäcken funkar helt utan, så måste det väl gå med mellangrädde också.
Kolla på arla.se, det kanske står nåt där.
lisselbo
Har kollat där, men inte hittat något.
Har även skrivit och frågat, får se om jag får något svar före jul
lisselbo
Fick svar från Arla idag, dom rekomenderade inte att byta ut vispgrädden.
Testade iallafall och det funkade utmärkt. Använde termometer och satte den på 130 grader, kanongod knäck som även har en lite lägre fetthalt.
Men kalorierna från sockret kommer man inte ifrån sad.gif
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon