Christoffer
23-03-2005, 13:54
Jag var och köpta Lotusfrön (Pabdi) i en indisk affär nyligen.
"For pooja use" stod det på påsen, men jag har hört att
man även kan äta sådana.
Hur går man till väga? Kokar man de? De är rätt hårda,
mörkbruna och känns väldigt släta och lena.
jag har gjort ungefär likadant som när man kokar bönor, dvs. lagt dem i blöt över natten och sedan kokat dem..
om det nu är samma, mina är ganska ljusa, nästan vita.. och så är de kinesiska.. brukar användas rätt mycket i soppor i kina tror jag..
finns det nån bra indisk affär i göteborg förresten?
/harald
Christoffer
23-03-2005, 17:12
Javisst!
Indian Food House HB - Göteborg
Tel. 031-22 32 31
Herkulesg. I F, 41701 GÖTEBORG
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du
klicka här.