Full version: Lotus-frön
Christoffer
Jag var och köpta Lotusfrön (Pabdi) i en indisk affär nyligen.
"For pooja use" stod det på påsen, men jag har hört att
man även kan äta sådana.
Hur går man till väga? Kokar man de? De är rätt hårda,
mörkbruna och känns väldigt släta och lena.
harald
jag har gjort ungefär likadant som när man kokar bönor, dvs. lagt dem i blöt över natten och sedan kokat dem..
om det nu är samma, mina är ganska ljusa, nästan vita.. och så är de kinesiska.. brukar användas rätt mycket i soppor i kina tror jag..

finns det nån bra indisk affär i göteborg förresten?

/harald
Christoffer
Javisst!

Indian Food House HB - Göteborg
Tel. 031-22 32 31
Herkulesg. I F, 41701 GÖTEBORG
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon