Full version: bacon i micron?
abborrmaster
Hon tina i programmet mat ba stoppa in bacon på hushållspapper i micron! Smidigt som fn...

Men eftersom hon inte pratar så man förstår så uppfattade jag inte hur länge man vågar ha inne det...


1 minut? 2 minuter?

va tror ni?

Kanske får pröva mej fram..

/Simon
abborrmaster
de tog 3 minuter på min!!!
Jörgen
De e ju tur att hon ente e stockholmare dåå hadde man ente förstått ett dugg. laugh.gif
abborrmaster
va? Jag förstår inte vadusäjer!
Hannele
Jag fick i går i affären gratisprov på Tulip Micro Bacon,
2 ½ minut i mikron, står på paketet. Fin uppfinning!
abborrmaster
det funkar med vanllga bacon på ett dasspapper.... Hushållspapper funkar oxå bra smile.gif
*Felix matte*
CITAT (Hannele @ 16-03-2003, 11:34)
Jag fick i går i affären gratisprov på Tulip Micro Bacon,
2 ½ minut i mikron, står på paketet. Fin uppfinning!

Vem uppfann den? laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jag trodde det kom från grisen biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

PS. Jag har i alla år stekt bacon i micron. Papper under & över
så slipper man stänk tongue.gif DS
abborrmaster
steker du med papper huh.gif !??!?!?!?!?!?!!!
*Felix matte*
CITAT (abborrmaster @ 15-03-2003, 15:02)
Hon tina i programmet mat ba stoppa in bacon på hushållspapper i micron! Smidigt som fn...

"steker du med papper !??!?!?!?!?!?!!!

wink.gif ??????????????????

Jo jag lägger hush.papper på tallrik
baconskivorna på pappret och sedan ett lager papper
ovanpå allt. biggrin.gif
abborrmaster
Missade att det stod I MICRON smile.gif
Alexandra
Du kan strunta i hushållspappret! Du får bara en massa farliga kemikalier i dig på så sätt!!! Lägg baconet i en djup skål och lägg en tallrik i passande storlek ovanpå (det stänker!). Kör på full effekt i 3 - 5 minuter beroende på hu knaprig du vill ha det. Fiska ut baconbitarna med hjälp av en gaffel.

P.S. I USA spar man fettet och använder det sedan i matlagningen ( det har en lång hållbarhet). Där kallas det bacongrease... smile.gif
abborrmaster
CITAT (Alexandra @ 16-03-2003, 17:09)
P.S. I USA spar man fettet och använder det sedan i matlagningen

how come Im not surprised smile.gif

tack för tipsen föresten smile.gif


domo aregato
e_sedell
den där nya uppfinningen är nog samma skit i ny förpackning och nytt namn. Men kan inte göra så mycket annat än att röka och salta köttbiten...
Erika zon 4
Gissar väl att de tar en ganska stor extraslant för det såkallade "microbaconet" också, fräckt! mad.gif wink.gif
abborrmaster
hmmm... xtra tunna skulle det va i såfall *funderar*
Berith
Måste bara få fråga.... Hur 17 gör du när du odlar bacon i trädgården??

blink.gif sleep.gif ohmy.gif unsure.gif
abborrmaster
baconträd, skitfina. De har rätt grov stam men man måste skära skörden i tunna skivor sen.

/Simon
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon