Baka en liten kaka 
1 dl socker 
4 ägg 
2 dl torkad frukt 
1 tsk salt 
1 dl farinsocker 
4 msk citronsaft 
nötter 
2 l whisky
Ta fram en mellanstor skål. Kolla whiskyn genom att smaka, 
häll whisky i ett decilitermått och drick. Upprepa. Sätt på elvispen. 
Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvalitén. 
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp. 
Schtäng av Elvischpen. Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad frukt 
*schätt på elvischpen igen* om den fruktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel. 
Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god. 
Schen schka du schiiila 2 dl schalt, eller nåt schånt. de é inte schå noga. 
Kolla whiskyn. 
Schila citronschaften, lägg till en mat*schked* ochschå socker eller nåt, va fan. Schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen. 
Schläng ut schkålen genom fönschret, ochschå kolla schen whiskyn. 
Gå å lägg dej
*Vem f-n känner för å äta en jä--a fruktkaka*?
 


