Baka en liten kaka
1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
nötter
2 l whisky
Ta fram en mellanstor skål. Kolla whiskyn genom att smaka,
häll whisky i ett decilitermått och drick. Upprepa. Sätt på elvispen.
Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.
Schtäng av Elvischpen. Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad frukt
*schätt på elvischpen igen* om den fruktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel.
Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.
Schen schka du schiiila 2 dl schalt, eller nåt schånt. de é inte schå noga.
Kolla whiskyn.
Schila citronschaften, lägg till en mat*schked* ochschå socker eller nåt, va fan. Schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen.
Schläng ut schkålen genom fönschret, ochschå kolla schen whiskyn.
Gå å lägg dej
*Vem f-n känner för å äta en jä--a fruktkaka*?