Så har vintern tagit slut! ÄNTLIGEN!!!

Dock med den hela förrådet théöerter med & än så är det ngn månad kvar innan man kan börja mixtra med färskvara. Men av ngn nyck så har jag torkat en massa kantnepeta, till doftpåsar & potpurrier. Fundera på att pröva att göra lite likör av den, det skulle nog kunna bli spännande..(?) Har redan i desperationens våndor över att ALLT är slut eller på sista sinande tampen prövat med Eau-de-colongnemynta & det blev förvånansvärt en fullträff! Vem kunde ana!

Så då borde det jue kanske funka med just kantepeta med, eller vad tror ni?

Frågan kvarstår, är den direkt olämplig som förtäring, (förutom direkt smakmässigt då´rå...) fast den är släkt med den fullt ätliga kattmyntan? Kanske t o m skulle fungera i théblandningar, bara man inte överdriver den & finner de rätta kompositonsörterna... Hmmm.... *fundera*