Full version: recept
hans-Ålösund
Grönsaksbiffar av alla de slag är lätta att göra om man har en processor med ett bra rivblad annars kan ju alltid ta rivjärnet.
T.ex jordärtskockor-okokta- är goda att blanda med ett ägg och något mjöl och sedan steka med smör. Salt och peppar skadar inte men en god krydda är annars tandori, den smakar bättre till grönsaker.
Jag har provat att blanda med andra rivna grönsaker och det mesta går utom t.ex gurka och färsk squash. De är för blöta och kräver mer mjöl.
Eva i Skåne
Grönsaksbiffar är gott och man kan blanda det mesta.
Jag har en tonåring som är vegetarian (inte ovanligt) och först tyckte jag det var jättesvårt att hitta på middagar till honom, men grönsaksbiffar kan många gånger bli väl så goda som färsbiffar. Jag har inget emot att också äta det vegatariska alternativet ibland, men vissa i familjen vågar knappt smaka. Ibland lagar jag rejält av en sort, men det blir lite kinkigt om har får morotsbiffar tre dagar i veckan!
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon