Kan det vara Bolivian rainbow? (se bild på t.ex.
http://www.saunalahti.fi/~thietavu/Chili/L_annuum.htm - tyvärr är texterna på finska) Jag vet inte styrkan på denna, men om du lyckas identifiera sorten kan du prova söka efter den på webben.
Om du orkar kan du annars bläddra igenom Mats Petterssons chilidatabas:
http://hem.passagen.se/habanero/.
Sen tycker jag att du ska våga smaka i alla fall

Skär ut en pytteliten bit av fruktköttet (undvik kärnorna!) och prova den på tungspetsen. Det värsta som kan hända är att det bränns på tungan och läpparna en stund. Det är inte farligt och går garanterat över. Om det är för obehagligt kan man lindra med glass eller kall yoghurt.
Använd gärna plasthandskar när du skär chilin, så slipper du få eventuellt stark chili på händerna. Om du ändå får stark chili på händerna och det bränns hjälper det att tvätta händerna med kallt vatten och tvål. Diska kniven och skärbrädan först med kallt vatten och sedan med ljummet vatten och diskmedel för att få bort chilin.