Full version: Krusbär
Cson
Äntligen verkar det som om jag (genom idog besprutning med såpvatten) tagit kål på de insekter som i många år angripit mina krusbärsbuskar. Nu är det så mycket bär att det är meningsfullt att göra något av dem. Två frågor:
* Ska jag plocka dem medan de ännu är gröna eller ska jag vänta till dess de mognat (blivit bruna).
* Har ni några recept på smarrigheter som jag kan gör av dem?

/Rolf
Fenja
Om du inte är synnerligen förtjust i skitsura krusbär så vänta tills de är väl mogna innan du plockar dem! Jag gör paj, sylt/marmelad, saft, likör och kompott av mina krusbär. Kolla i receptavdelningen så hittar du säkert en del där.
Mvh
Fenja
Cson
CITAT (Fenja @ 16-07-2005, 12:34)
Kolla i receptavdelningen så hittar du säkert en del där.

Var? Jag lyckas inte hitta den.

/Rolf
Susanne i Linköping
I receptavdelningen hittade jag en tråd om krusbär och en länk till en sida med krusbärsrecept.
Fenja
CITAT (Cson @ 16-07-2005, 12:50)
CITAT (Fenja @ 16-07-2005, 12:34)
Kolla i receptavdelningen så hittar du säkert en del där.

Var? Jag lyckas inte hitta den.

/Rolf

Om du tittar på indexsidan så är den näst längst ner... rolleyes.gif Ovanför forumteknik.
Mvh
Fenja
Cson
CITAT (Susanne i Linköping @ 16-07-2005, 13:45)

Tack för alla tips! Ska försöka komma ihåg att rapportera om resultatet.

/Rolf
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon