Caprice
// Gamla horn, hästhovar, senor och brosk mals ned i smeten för att höja proteinhalten i kakorna. //

Låter ganska... äckligt..!

Aftonbladet
andersen
Det är inget märkligt med att ha i gelatin i livsmedel, det fanns före galna kosjukan i stortsätt alla möjliga livsmedels produkter, nu har man andra produkter som kommer ifrån växtriket istället men det är dyrare och i takt med att konsumenterna vill ha billigare varor så återgår man till gelantin.
*Felix matte*
Jag har aldrig förstått varför man ska äta sk "smalkost" wacko.gif
Berit
CITAT (Felix matte @ 28-07-2005, 21:46)
Jag har aldrig förstått varför man ska äta sk "smalkost" wacko.gif

Inte jag heller. Vanlig husmanskost som vi har ätit i evennerliga tider anser jag vara den bästa maten. rolleyes.gif Kommer alltid att finnas i mitt hus smile.gif Varför krångla till allting?
ninnisky
CITAT (Berit @ 28-07-2005, 21:57)
Vanlig husmanskost som vi har ätit i evennerliga tider anser jag vara den bästa maten. rolleyes.gif Kommer alltid att finnas i mitt hus smile.gif Varför krångla till allting?

här krånglar vi inte heller biggrin.gif biggrin.gif
*Felix matte*
Skönt... då är jag inte ensam laugh.gif biggrin.gif
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon