bondkatt
Äntligen har jag skördat min persilja, en slätbladig sort "grande italia" heter den - tror jag. Den blev jättestor med fina blad.
Nu har har repat av alla bladen, hackat och fryst dem för vintern. Det som blev kvar är en stor hög stjälkar som verkar vara för träiga för att hacka. Kan man änbvända dem till något? Det verkar synd att behöva kasta bort dem....

Jag är tacksam för förslag!

Häsningar

Spara rolleyes.gif
Fenja
Frys dem och låt dem koka med i soppor och såser, ta upp dem innan servering.
Mvh
Fenja
Kajsa
Matkomposten här biggrin.gif
Fenja
Jag ger mina till kaninerna, men min mor fryser dem alltid för kommande behov... rolleyes.gif
Mvh
Fenja
dragonbeauty
Jag har "vanlig" persilja på balkongen... fick ju här nu se att man kan frysa in dem! Behålls smaken då? Eller blir det som de frysta man köper på affären??
Fenja
Jag tycker att den behåller smaken, jag klipper ner den i en plastpåse och fryser direkt.
Mvh
Fenja
dragonbeauty
Okej tack för tipsen, ska göra det! smile.gif
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon