Har inte testat ännu, men låter väldigt gott! Kom gärna med förslag på andra fyllningar också som ni tror skulle vara gott!
Fyllda scones (8 st)
8 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
100 g smör
3 dl mjölk
Fyllning
75 g skinka
250 g Keso, naturell
1 tsk senap, fransk
Sätt ugnen på 250 grader. Blanda mjöl, salt och bakpulver i en skål. Finfördela smöret i blandningen. Tillsätt mjölken och rör ihop till en deg. Skär skinkan i strimlor. Rör ihop skinka, keso och senap. Dela degen i 4 delar på mjölad bänk. Platta med mjölad hand eller kavla ut varje del till tunna, runda kakor ca 20 cm i diameter. Lägg 2 degkakor på bakplåtpapper på en plåt och markera varje kaka korsvis i 4 delar. Lägg en klick fyllning på varje fjärdedel på dessa 2 kakor. Lägg de andra kakorna ovanpå som lock och tryck ihop runt kanterna. Skära varje kaka korsvis i 4 delar. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min. Bryt i sär och servera dem samma dag.