Stintan
31-03-2006, 10:46
Detta räcker till 4-5 personer. Ugn 200°
1 kg köttfärs
2 dl vatten
salt och peppar
Detta blandas och plattas ut till en rektangulär kaka på vattensköljt smörgåspapper.
Täck därefter med magert bacon eller rökt skinka och ostskivor.
Rulla ihop och hyvla över ett par tre margarinskivor. Stek i ugnen 45 minuter eller tills köttsaften är klar.
Efter halva tiden kan man slå på lite vatten för att få sky till sås.
*Molly*
02-04-2006, 17:33
Perfekt recept för mig som funderat över vad jag ska göra med 1 kg köttfärs som ligger i frysen.
Om jag tar bacon i, ska den vara stekt eller rå? Dum fråga kanske men jag ställer den ändå?
Och jag vill veta hur mycket salt och peppar?
Stintan
03-04-2006, 20:38
Baconet täcker du med som det är.
1 tsk salt och 0,5 tsk vitpeppar tror jag räcker, jag gör alltid på ett ungefär, en del vill ju ha starkt kryddat.
Lycka till !
Tack! ska prova i morgon tror jag!
*Felix matte*
03-04-2006, 20:53
Men så hungrig jag blev nu
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du
klicka här.