Stintan
Detta räcker till 4-5 personer. Ugn 200°

1 kg köttfärs
2 dl vatten
salt och peppar
Detta blandas och plattas ut till en rektangulär kaka på vattensköljt smörgåspapper.
Täck därefter med magert bacon eller rökt skinka och ostskivor.
Rulla ihop och hyvla över ett par tre margarinskivor. Stek i ugnen 45 minuter eller tills köttsaften är klar.
Efter halva tiden kan man slå på lite vatten för att få sky till sås.
*Molly*
Perfekt recept för mig som funderat över vad jag ska göra med 1 kg köttfärs som ligger i frysen.
Om jag tar bacon i, ska den vara stekt eller rå? Dum fråga kanske men jag ställer den ändå? smile.gif
Leia
Och jag vill veta hur mycket salt och peppar?
Stintan
Baconet täcker du med som det är.
1 tsk salt och 0,5 tsk vitpeppar tror jag räcker, jag gör alltid på ett ungefär, en del vill ju ha starkt kryddat.
Lycka till !
Leia
Tack! ska prova i morgon tror jag!
*Felix matte*
Men så hungrig jag blev nu tongue.gif
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon