Har fått alldeles för mycket dill. Hur torkar jag den?
KURT
24-05-2006, 07:41
Personligen tycker jag att det är bättre att hacka den fint och frysa. Men det går att hänga den luftigt också, men jag tycker att den förlorar i smak då.
snuffiz
24-05-2006, 08:22
CITAT (KURT @ 24-05-2006, 08:41)
Personligen tycker jag att det är bättre att hacka den fint och frysa. Men det går att hänga den luftigt också, men jag tycker att den förlorar i smak då.
Tack, då hackar jag den fint och fryser den.
mulle
24-05-2006, 08:32
Jag brukar inte ens finhacka den utan bara repa bort det grövsta. Då dillen är frusen är det lätt att krama påsen så att den finfördelas. Mulle
Biggan_
24-05-2006, 09:57
CITAT (mulle @ 24-05-2006, 09:32)
Jag brukar inte ens finhacka den utan bara repa bort det grövsta. Då dillen är frusen är det lätt att krama påsen så att den finfördelas. Mulle
Så gör jag också, fungerar utmärkt!
ingrid fuxwall
24-05-2006, 17:39
Mitt överskott torkar jag i en olla och förvarar sedan i glasburk och den smakar bra.
ingrid
mayababy
24-05-2006, 17:53
jag brukar frysa in "dillgrenarna" för sej. Utmärkta att lägga i potatiskoket, efter jag hällt av potatisen lägger jag ny frusen dill över för att få ännu mer dillsmak
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.